Overig aanbod

Naast therapie en coaching zijn er nog andere mogelijkheden die jouw persoonlijke groei kunnen bevorderen

Overig aanbod

Je resetten en meer rust krijgen met Access Bars? Of ontspannend genieten van Soundflow of een persoonlijke meditatie op maat? Hier vind je al mijn overige behandelingen.

behandeling access bars

Access Bars

Een access bars behandeling geeft ontspanning en het werkt door op een dieper niveau.

Access bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je gedachten, ideeën,overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen die je als belangrijk achtte. Als je je Bars laat nalopen is het alsof je een delete-knop van de computer indrukt.

Zie de Bars als de harde schijf van jouw computer. Het is letterlijk datgene wat jij gedurende lange tijd hebt opgeslagen. Het nalopen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

Vraag aan via contactformulier

Stemwerk

Zou je stem willen geven aan dat wat er binnen voelbaar is? Wil je jezelf bevrijden van een onderdrukte herinnering, gevoel of emotie?

Stemwerk is een vorm van lichaamswerk, waarbij de stem ingezet wordt om in contact te komen met je emoties, lichaam en essentie. Het heeft een krachtig transformerend resultaat.

Stemwerk is een begeleidingsvorm waarin ik met mijn intuïtie en opgedane kennis uit verschillende opleidingen combineer. Dat maakt het tot een unieke en authentieke werkwijze.

Vraag aan via contactformulier
klankschaal

Soundflow

Emotie: ‘energy in motion’, ofwel energie in beweging door middel van klank.

Heb je het gevoel dat er emoties ‘vast’ zitten? Dan is deze sessie zeker iets voor jou.

Een behandeling waarbij je op een bedje (gewoon met kleding aan) heerlijk mag ontspannen en je over mag geven aan de klanken van mijn stem en verschillende instrumenten. Elke soundflow sessie is anders. Je energie komt in beweging en dat kan gepaard gaan met het ervaren van emoties en/of een diepe ontspanning.

Wat het voor jou mag betekenen, kun je enkel zelf ervaren. Je kunt deze sessie boeken in het boshuisje in Goirle of in onze praktijk in de Reeshof.

Vraag aan via contactformulier

Cirkels, workshops, meditatie op maat, cursussen en persoonlijke trajecten op maat.

Regelmatig worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals: vrouwencirkels, drumcirkels en native songs, verschillende soorten workshops, of cursussen. Zodra er een activiteit wordt georganiseerd, komt dat op deze website te staan. Voorbeelden van workshops zijn: Krachtschild maken, Opstelling op het Wiel, dromenvanger maken, intuïtief schilderen. Wanneer je interesse hebt in één van deze thema’s en je kunt zelf 4 mensen bij elkaar brengen kunnen we een datum samen inplannen. Uiteraard hou ik rekening met de richtlijnen rondom corona die op dat moment gelden.

Ik begeleid ook één op één trajecten voor mensen die zich willen verdiepen in o.a. sjamanisme, stemwerk of zich op spiritueel vlak willen ontwikkelen.

Wil je graag een meditatie op maat laten maken voor jezelf of als cadeau voor een ander? Laat me dan weten welk thema of verlangen centraal mag staan en ik ga voor jou aan de slag. Voor 50 euro ontvang je een audio opname geheel op maat gemaakt voor jou.

Wil je meer praktische  en inhoudelijke informatie over bovenstaande, neem dan contact met me op.